Tuesday, September 25, 2012

Gelagat Meniru Masa Exam

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Setiap manusia yang mendiami dunia ini pasti akan diuji dalam setiap perjalannya sebagai seorang insan. Begitu juga sebagai seorang student sbb pasti akan diuji iaitu dengan melalui final exam. Khusainikusi juga tidak ketinggalan untuk melalui ujian (final exam ) yang akan dihadapi...tapi sekarang nie persiapan untuk menghadapi final exam pun baru separuh jalan...Aduyai~~nanti tak nak lah jadi macam pic kat bawah nie~~


baik punyer cover


tanye member sebilik


mencuba pelbagai skill terpendam


last sekali stress tak dapat jawab...hahaha




Lebih baik guna idea sendiri walaupun tak dapat jawab dari guna skill meniru macam kat atas nie. Walaupun kat dunia kita lepas tapi kat sana nanti menjawablah korang nak bagi alasan~~~


Khusainikusi: Gunalah cara nie outomatik dapat keluar dewan peperiksaan cepat giler~~hahaha

8 ulasan:

NUR said...

Ha ha.. Macam macam idea diorang semata mata nak meniru lam exam ye.. Haha

khusainikusi said...

@NUR

ada yang lebih dasat pon ada~~nie pon tahap bese2 je lgi~~

siti naqiah said...

hahaha tak tahan betol !

Detective Fiqa said...

hhaha terbaik cara ni. df penah try tiru time exam. hahaha

♥♥ arabella ♥♥ said...

Hehe.. ad pengalaman...

khusainikusi said...

@siti naqiah

jgn cuba taw cara nie~~hahaha

miss fluffy said...

mcm2 cara aih..haha egt sekolah dulu;p

Liyana said...

bhahaha... tapi, yana sukee jwb bile ade kusai.. dpt ilham jek!
tapi...nape da last baru camtuh~ isk.. sedih.. :'(