Saturday, September 1, 2012

Muntah dah kaya...Blog?

Assalamulaikum dan salam sejahtera...

Aishhhhh..tak boleh nak tido pulak mata ni...tak tahu lah kenapa...?? mungkin excited kot pergi rumah terbuka sempena hari raya ni...tapi khusainikusi masih lagi tak dapat duit raya..huahuahua..dah besar panjang adakah ada lagi yang rabun matanya nak bagi duit raya pada khusainikusi...kalaulah duit raya ada merata -rata tu dah lama dah khusainikusi kutip....hahaha

Kenapa bincang hal nie pulak..?? sebab jeles dengan budak yang boleh jadi jutawan hanya dengan hanya kutip muntah ikan paus jer...?? senang je nak kaya...sekarang nie sesuatu yang pelik2 dijual asalkan mendapat permintaan yang tinggi sudah memadai untuk diri seseorang makan tak habis...betul lah cakap orang rezeki ada kat mana2 jer...rasa bertuah dan berusaha gigih maka pasti akan dapat hasilnya...begitu juga dalam dunia blog ini kalau rajin berusaha untuk update status selepas itu buat iklan bagi menarik minat orang ramai untuk klik iklan kita ...Inya-allah rezeki akan dapat diperolehi....


Khusainikusi pun sekarang ni sedang promote satu mata pencarian rezeki ini kalau lah berusaha dengan gigih pasti akan dapat hasilnya . Nak tahu tak apa dia...Jeng-jeng memperkenalkan blin.gd ...siapa yang daftar untuk perolehi melalui kaedah ini ...mungkin agak lebih kaya budak yang jumpa muntah ikan nie ...*jeles sekali lagi....Apa tunggu lagi caranya sangat mudah klik dah perolehi keuntungannya.


Kesimpulan samada rezeki itu mendatang kepada kita atau sebaliknya berusahalah sebab rezeki itu salah satu rahsia Tuhan yang kita tidak mungkin akan tahu~~~Wa'alam

P/S: huhuhu...tiada idea nak post hari nie...apa yang ada dikongsi bersama~~~

3 ulasan:

boni kacak said...

betul tu.. tanpa usaha, takkan datang rezeki kepada kita..

khusainikusi said...

oleh berusaha itu lah jgn ckp dimulut sahaja~~~do it by yourself~~

khusainikusi said...
This comment has been removed by the author.