Thursday, November 15, 2012

Cool Blog

Assalamualikum dan salam sejahtera


Sepertimana yang diketahui blog bukan setakat ditaip serta postkan entry itu saja tapi boleh juga diminum untuk menghilangkan dahaga. Alah ...sape kat sini pernah minum ice blanded camtu lah rupanya minuman tersebut cuma ia lebih dijanamakan dan kiosknya yang tersendiri. Minuman ini bukan hanya digemari oleh kanak-kanak sahaja abang budak, akak budak serta mak bapak juga amat mengemarinya juga.Khusainikusi yang berumur 23 ni juga tidak menafikan juga sejak diperkenalkan oleh member minum cool blog nie memang sedap rasa nak nampuluhnam kali aje minuman keramat nie...ketagih...hahahaha...





Mula dengar minuman cam tak caya juga...ada juga member blog yang jual minuman pada pandangan awal Khusainikusi...tapi Cehhhhh meleset sama sekali nama brand minuman nie rupanya..hahaha...cam kelakar je fikir awal...tapi kalau dipandang dari sudut yang lain ia juga boleh menaikan lagi institusi  blog yang sedang berkembang saban hari....* kalau x setuju x kisah pun.....

Perisa yang yang diperkenal oleh kiosk yang diusahakan semuanya selamat diminum dan korang mesti pernah rasa perasa tersebut. So tak payah lah risau sangat ia memang selamat untuk diminum...takkanlah nak jual minuman yang membunuh pulak kan... kan susah jadinyer....






Nak kenalpasti kiosk Cool Blog nie senang aje tak susah...colour nie memang kaum wanita atau gadis remaja amat mengemarinya budak kecik yang comel2 tue pon mesti suka...Apa lah kalau tak colour pink...mungkin ini adalah salah satu cara untuk menarik minat pelanggan datang kesitu dengan warna yang penuh ceria ini...


Harga yangditawarkan di Cool Blog nie berpatutan lah ...rasanya ia mampu dinikmati oleh semua orang...Perisa yang digunakan dilihat sesuai lah dengan harga yang ditawarkan ...So tak ragu2 lah kalau nak berbelanja beli minuman nie...Yang penting kalau ada sesuatu yang baik boleh dinikmati apa salahnya kalau kita nak mencuba sekali sekala....





Lagi berminat nak beli bila yang jadi model untuk minuman nie bekas pelajar AF Heliza yang comel dan bermta bulat tue cam muka budak tecik gitu...lagi lah budak2, mak budakn abang budak suka nank beli kan....hihihihi gurau...

Kalau berminat nak tahu lebih lanjut lagi mengenai pasal minuman boleh layari laman web  Cool Blog  ni sendiri....


Sebelum tue Khusainikusi nak  promote sikit bagi sesiapa yang ingin memenangi Ipad boleh lah join pertandingan nie iaitu K-PERAK dengan cara menghantar satu video pendek yang berkait dengan sesuatu yang menarik kat Negeri Perak...join yer..rugi tak join....

Khusainikusi: Lebih best kalau ada orang belanja Cool Blog bertambah sedap untuk dinikmati..hihihihi




6 ulasan:

Ammelia Yusoff said...

suka minum cool blog. nyamannnnn :)

khusainikusi said...

lagi best kalau cuaca ngah panas cmtu...mmg best..huhuhu

nunnaly said...

betul3. sedap giler lau minum cool blog tengah2 cuaca panas. the feeling is i dunno, u name it. hahaha

come and join mega giveaway by me
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/1st-mega-giveaway-by-girl-on-slope.html

princess bieber swagger said...

cool blog sedap!

Cik Arina said...

nak satu ! hehe

Phat said...

x penah minum huhu