Monday, December 12, 2011

Kene marah lagi bagus...dari tak dapat ape2...





Salam sejahtera dan selamat malam....

Wahhhh~~~~ nampak tak HTML Assalamualaikum yang ada seperti diatas nie...baru jer tambah terima pada lysaa....sebab dengan gigihnya beliau sentiasa buat kelas tutorial cara2 nak edit blog...terima kasih banyak atas usaha anda....

Peristiwa yang ingin dikongsi ialah mengenai hari selamat aku telah menghadiri satu pertandingan moot syariah ( mahkamah olok2) yang mana kolej aku telah masuk menyertainya kat USIM...tapi bukanlah sebagai salah peserta yang masuk bertanding tapi sebagai seorang penyokong...mana taknya ...budak bachelor aku gak yang masuk...aku bagi support lah....

Sedang2 tunggu masuk nak masuk dalam mahkamah olok2 tue...adalah licture aku nie( kita orang tak belajar lagi dengan dia next nnti ...) yang mana masa tue duk kat situ sebab dia nak jumpa dengan tuan hakim...ok fine mungkin dia ada urusan kot....tapi masa dia ada ngn kiteorang masa tue,...dia boraklah serba sediki pasal budak praktikal...

Lic : kalau kamu nak praktikal nanti carilah tempat praktikal yang xde orang sangat....nnti pengalaman kamu akan bertambah...lagi kene marah lagi bagus....

Mula2 dengar terkejut jugak...kenapa syorkan macam tue pulak....pastu barulah kami faham kenapa lah suruh buat macam te....kalau ada orang marah lagi tekun lah kita buat keje...pastu kita dah tahu ape yang kita kena buat....ada sesuatu input yang kita dapat walaupun hanya praktikal...munkin kita bersangka baik...majikan kita tue nak ajar kita tue...tapi kalau dapat yang suka marah tue...sabor jer ...walaupun dalam hati rasa macam nak kena pukul jer mamat/ minah nie...hihihihi.....

P/S : Cari lah boss yang pemarah...ada berani nak g praktikal kat situ....??? hihihihi


1 ulasan:

Apik Pehe said...

hehe..apik dah kena dah