Wednesday, November 16, 2011

Kalau tak pandai tak payah lah meniru !!!!!!

Assalamulaikum dan salam sejahtera...






Post diatas ini bukanlah nak membenci seseorang tetapi perbuatan sebahagian kecilnya membuatkan seseorang yang telah berusaha dengan gigihnya didalam peperiksaan terasa seperti suatu perkhianatan....hah !!!! nak tahu sebabnya ...


Dah lah orang tue dah berusaha siang malam tak tido depa... sedap2 sesuka hati mak dan ayah mereka nak tiru masa exam...n then apabila berbicara mengenai persoalan elok ker terima sesuatu perkara yang akan menjadi darah daging seseorang tue..??? tahu plak tak elok perbuatan tue...ishhhh x faham betol ler...


Walaupon exam tue bukanlah sesuatu yang berbentuk percarian rezeki yang masuk kedalam tubuh badan kita secara langsung...cuba kita fikir dengan result hasil dripada kita meniru tuelah kita pi cari keje n buat belanja kat anak cucu kita.....oleh ingatlah ...( dah macam berkhutbah plak aku...)pastu diorang yang tak tahu ape2 tue jadi mangsa hasil mata n tangan kita yang suka meniru nie

P/S : peringatan ini ditujukan pada saya juga dan selamat beramal...hihihi..Teremosi plak...

3 ulasan:

Ku Azhar said...

stuju2!!!!

Liyana Ramli said...

maraj beno ni kusai? hehe tapi setuju!

KUSAI said...

aishhh...xde ler..susah nk jdi jujur nie walaupon dh taw hukum...:)